Tekstit

Pitkästä aikaa

Yes yes.

Tässä on nyt vierinyt kuukausia ilman minkäänlaisia settejä, joten parempi kirjoittaa vähän kuulumisia. Ja niitähän riittää:

AJATUSRIKOKSIA-kokoelmalevy on nyt kaupoissa. Levy sisältää keskeiset biisit "Nottinghamin Paskasheriffin" ja "Valkoisen Jäniksen" tuotoksista. Noi omakustanteet myytiin loppuun niin haipakkaa, että Monsp halusi kasata niiden ympärille kokoelman. Tavallaan jees, nyt Anttilaihmisetkin voi poistaa uugeeräppiä :) Lisäksi pökäleeltä löytyy sinkkujen b-puolia, featteja, etc. Jos noita eepeitä ei ole ja musiikki kiinnostaa, niin toi voi olla ihan poistamisen arvoinen tekele.

STUDIO, mitä ollaan tehty yli 2 vuotta, on nyt valmis. Luojan kiitos. Se tietty tarkoittaa sitä, että nykyään olen kokopäivätoiminen säveltäjä/biitintekijä/miksaaja/masteroija. On syytä juhlaan, koska siitähän mä olen pienen ikäni unelmoinut. Vaikea kuvailla fiilistä, kun istuu omalla studiolla tekemässä jotain unelmoimaansa hommaa. Koko skeidan kasaaminen oli ihan vitunmoinen riski, mutta näemmä se kannatti. Toivottavasti muutkin ihmiset pääsisivät kokeilemaan samanlaista. Tällä hetkellä työn alla on Pyhimyksen pitkäsoiton miksaus. Levy lienee kaupoissa syksyllä. Kaunein suomirap-levy on tulossa, se on saletti. Suosittelen lämpimästi. Myös Konvehdinmussuttajien ja Asan ja Davon Yhteislätty ovat molemmat meillä miksauksessa. Töitä riittää ja se on mahtavaa.

MÄ ja ISO H ajateltiin tehdä jokin sessiohenkinen levy aikamme kuluksi. Väsäillään biittejä ja katsellaan, mitä saadaan aikaa. Yritys olisi saada aikaan jotain muuta kuin urheiluruuturäppiä tai yhteiskuntaitkemistä. Homma on ihan aluillaan, joten vaikea tästä on mitään vielä kertoa. Lisää myöhemmin.

LOPUKSI syy, miksi en ole pahemmin kirjoittellut tänne blogiin, on mun tulevan kirjan työstäminen. Kun kirjoittaa kirjaa, ei viitsi tuhlata arvokasta inspistä blogeihin. (Ei pahalla, ihmiset:)) Kirja on täysin fiktiivinen romaani, josta myöskin kertoilen enemmän lähempänä. Toimittaja on, julkaisijaa ei. Tarjoan eeposta kustantajille, kunhan se on valmis.

Katsotaan miten käy.

Ei kai täs midii, hyvää kesää ja lomia toivotteleepi

Kommentit (8 kpl)

lähettäjä: Blogger Unknown

Luulisi, että kirjallisesi löytyisi kustantajia tai sitten julkaisualalla on täysiä idiootteja. Vaalien alla julkaistiin kymmenittäin kirjoja, jotka olivat täyttä huttua. Olisi kiva lukea välillä jotain jolla on oikeastikin jotain sanottavaa. Menestystä kirjan kirjoittamiseen.

Kuulostaa myös siltä, että mielenkiintoisia plattoja on tulossa. Hienoa.

perjantaina, heinäkuuta 20, 2007 

lähettäjä: Blogger Mikko

Hyvältä kuulostaa. Hienoo, että jätkä kliseisesti sanottuna "elää unelmaansa" - ainakin tietyllä tapaa. Mikäli vaan kirjan kirjottelemisen ohessa jää inspistä, olis kiva kuulla miten noi levyjen julkasut edistyy :)

perjantaina, heinäkuuta 20, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Käsittääkseni hooki on nyt tutkinu mikä on totuus (ainakin vapaus ja marssi biisien perusteella), ni suuri odotus olis, että stenkka ja hoo tekisitte ihan munattoman biisin tai jopa levyn muurareista, bilderbereistä, uudest järjestyksest jne.

torstaina, heinäkuuta 26, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Jep jep...Hyvä kirja siit varpil tulloo :)

maanantaina, elokuuta 13, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

hei miksette tekis räp batle levyä vaikka steen vs asa tai tollee se olis unelma levy ja moni ostais kelaa ny vähä sitä räp-batle levyy vaik "suomi rap kovimmat klassikot mmsteen1 asa iso h pyhimys memmyposse notkea rotta sun muut jontit ja muut relaa ny

keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Holla. Onnea studiosta! Mä ainaki ostan sun kirjas iha salettii! Ja Asa/Davo lätyn kans! Keep it up ja palaa pian sivistämään meitä blogeillasi!

perjantaina, joulukuuta 21, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

ni itai vittu miks et tee pikku G:n kaa levyy vittu "me ollaa tulevaisuus" <--huh huh mitä paskaa teetätte sellase levy ku mestarit areenal mis on asa sinä ja vittu ?skandaali? <--vähä niinkö mestarit areenal mis on hector kirka yms.. hahah läppä

torstaina, helmikuuta 07, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Juu, onnea vaan omasta studiosta ja ku seuraavan kerran poistut sieltä, ni vie hapantuneet maidonloput ja tyhjät flindat mennessäs :)

T: Stuck-up White Boy-oi-oi

p.s. Muista iltamat Roihikassa

torstaina, maaliskuuta 27, 2008 

Lähetä kommentti

« Takaisin tekstit-osioon

Powered by Blogger