Tekstit

Perjantain hyviä fiiliksiä

Jep. Media on ottanut minut hampaisiinsa viime päivinä. Tv-kanavat haluavat minulta haastatteluita sunnuntai-iltana ja maanantaina. En sano sen tarkoittavan vielä yhtään mitään, mutta siitä jäi lupaavat vibat.

Olen ollut jalkautuneena eri lähiöihin jakelemaan flaikkuja ja jutustelemaan asukkaiden kanssa. Siksipä juuri tätä blogia aloinkin rustaamaan. Olen hyvin ymmälläni ja häkeltynyt saamastani kannatuksen määrästä. Jakomäki, Kontula ja muu Itä-Helsinki on ollut aluetta, missä flaikkuja on mennyt ja ihmiset ovat luvanneet tukea minua koko suvun ja kaveripiirin voimalla. Ohikulkijat pyytävät minulta flaikkuja mukaan vain saadakseen jakaa niitä eteenpäin. Olen nähnytkin täysin tuntemattomia ihmisiä flaikkunippu kädessä hehkuttamassa Seppo Lampelaa eduskuntaan. Ällistyttävää.

Kuten jo aiemmin kirjoitinkin, vaalibileetkin ovat olleet napissa. Virgin Oilin tapahtumaan tuli ihmisiä kuin pipoa. Ainakin enemmän kuin Keskustan juhliin samassa paikassa. Vertailuna vielä, että Keskustan juhlat olivat ilmaiset, mun bileet maksoivat 7 euroa.

Foorumilla käy nyt ennätysmäärä ihmisiä, tuhannen raja menee rikki joka päivä. Ja reilusti, jos saan tähän lisätä. Tämän päivän NYT-liitteessä on juttu, missä minua haastatellaan taiteilija Teemu Mäen kanssa. Juttu ei mielestäni ainakaan omalla kohdalla ollut täysosuma, mutta kaipa sekin on parempi kuin mitään. Eihän Demarilehti nyt voi ihan loputtomiin kommariehdokasta tukea:)

Nyt on vuorossa ne aivan viimeiset pinnistykset: Lähdenkin tästä vielä jakamaan viimeisiä flaikkuja metroon, josta jalkaudumme possen kanssa illalla kallion baareihin tekemään sitä perinteistä työväenluokan vaalityötä. Huomenna hillumme Tallinnanaukiolla Kokoomuksen ja Demareiden riesana ja illansuussa käymme läpi Itä-Helsingin kuppilat. Jokainen ääni on tärkeä, enkä voi luottaa mainostoimistoihin.:)

Sunnuntaina onkin sitten aika kokoontua frendien kanssa jännittämään tuloksia. Olemme salettiin tehneet parhaamme, joten meillä on aihetta juhlaan vaalituloksesta riippumatta. Ääniä on tulossa paljon, mutta riittävätkö ne sitten... Se jää nähtäväksi.

Kuitenkin vaalityön aikana huomasin, että hyvät frendit hakkaavat imagosuunnittelijat ja mainostoimistot mennen tullen. Kiitos heille siitä.

Kommentit (8 kpl)

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Jes, on ollut kaduilla ja toreilla hyvä fiilis, todella monet ihmiset ovat sanoneet joko äänestäneensä ennakkoon tai äänestävänsä sunnuntaina Seppo Lampelaa. Mikäli mielimme muutosta nykyiseen menoon, jossa samat puolueet hieman vaihtelevine edustajineen jatkavat duunareiden, vähäosaisten ja heikompien musertamista, pitää äänestää Seppo Lampelaa. SKP:n nousu - ja vieläpä Seppo Lampelan muodossa - eduskuntaan olisi aikamoinen jysäys. Sitä juuri nyt tarvitaan. Jokainen ääni on tärkeä ja vaikuttaa. Äänestä 222!

perjantaina, maaliskuuta 16, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Tän saa siirtää vaikka forkalle,jos on väärässä paikassa.Tulin vähän kommentoimaan tota Nyt-liitteen juttua.

Haastattelupaikka oli minusta typerästi valittu.Tota Otto W Kuusis-juttua on jauhettu koko vaalien ajan.Syynä luultavasti se,että tämän apinan perusteella voidaan aina mustamaalata koko puolue ja siinä sivussa sinutkin.

Plussaa sitaatti Näkyvästä pimeydestä (lukekaa ihmeessä.sen saa kirjastosta):
"Vallankumous on tarpeen,mutta yhteiskunnallinen tilanne sanelee sen,tarkoittaako vallankumous mielten kumousta vai voittoa vapaissa vaaleissa vai aseellista vallankumousta".

Ville Similä käyttää kokonaista kaksi(2!) kappaletta sen kertomiseen,ettet tunne Hakaniemeä,joten takerrun siihen.

Aika,jolloin Pitkäsilta jakoi helsinkiläisiä yhteiskuntaluokkia,oli ohi jo vajaa 10 vuotta sitten.Hakaniemellä, kuten Sörkallakin on pitkä työväenluokkainen historia,mutta nykyään kyseisissä kaupunginosissa asuu pääasiassa maalta muuttaneita insinööriopiskelijoita ym keskiluokkaa,jotka voivat aina sopivissa tilanteissa fiilistellä "rappiota".Takavuosina heistä käytettiin termiä "slummailijat".
Slummailijat menivät esim Jakikseen spurguiksi pukeutuneina ja saivat kicksinsä tästä elämysmatkailusta,vähän kuin kauhuelokuvissa. Aihetta sivusi kevyesti elokuva Nousukausi,joka on osittain kuvattukin Jakomäentie 6:ssa.
"Oikeat" työväenluokat ja syrjäytyneet on jo ajat sitten karkotettu tiettyihin lähiöihin,pois porvareitten näkyvistä,kuten olet huomannutkin.
Poissa näkyvistä,poissa mielestä.Köyhyyttä ei siis näille ihmisille ole olemassa.

Se,ettet tunne Hakaniemeä,ei siis kerro työväenluokan taustastasi mitään.Haastan julkisesti Ville Similän Itä/Koillis-Helsinkiläiseen lähiöön,jossa vaadin saada tehdä jutun demarien "työväenluokkaisuudesta".

Ensimmäisenä haluan kysyä häneltä samaa,mitä hän pohti jutussaan:
"-Kuka kehtaa vielä ilmottautua porukkaan,joka jätti---jälkeensä satoja miljoonia uhreja?"

Propsit terveydenhuolto-jutusta!Sydäntäni lämmittää joka kerta,kun joku yksityisen/työterveyshuollon asiakas eksyy vaikkapa Malmin sairaalaan.Kulttuurisokki voi olla valaiseva.
Mäki sanoo:"Jottei työterveyshuollosta tulisi vaihtoehto,joka on vain luusereille.Sellaisen järjestelmän ylläpito alkaisi tuntua rikkaalle taakalta".
Uskon hänen käyttävän konditionaalia,koska hän ei ole tätä kulttuurisokkia vielä kokenut.Julkisella puolella on myös selkeät alueelliset erot.Itse olin raskaana nimellisesti Etelä-Helsingissä kirjoilla,koska en halunnut vaarantaa lasteni terveyttä.

Mäen ja sinun vuoropuhelu on nautinnollista luettavaa.Mäki kuvaa poliittisia ratkaisumalleja,sinä ruohonjuuritason esimerkkejä.Olisipa mukavaa saada teidät molemmat eduskuntaan!:)

Sen sijaan Suomi EI ole "turvallisempi maa kuin koskaan".Siinä te kaikki kolme puhutte paskaa.Väkivallan määrä ei ole 10 vuodessa vähentynyt yhtään,vain paikka on muuttunut.
Tässä eivät auta media eikä pakolaispolitiikka,vaan reilusti vasemmistolaisempi lainsäädäntö.

Sanot:"Sä et muuta systeemiä;systeemi muuttaa sut".
Korjaisin:Sä et muuta mediaa.Media muuttaa sut.

Osoittaakseni luottavani siihen,ettei edellä mainittu päde ainakaan suhun itseesi eduskunnassa,lupaan lahjoittaa sulle oikeustieteen oppikirjoja satojen eurojen arvosta,kun pääset eduskuntaan.

Onnea matkaan.

Elina

perjantaina, maaliskuuta 16, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Stenkka toivottavasti pääset oot käyny mont kertaa meiän koulul naulikses kiitti siit

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Äänestin.Sanoin myös kaikille frendeille&muulle posselle äänestää.toivottavasti autto.

Jäbälle onnee vaaleihin

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Vielä kerran kaikille kiitos hienosta vaalityöstä.
Pitäkää huoli omistanne.

Elina

maanantaina, maaliskuuta 19, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Janne... onks ne perjantain muutki fiilikset tulos jossai vaihees tänne jonnekki..? no rush, kuha kelasin...

-timi

tiistaina, maaliskuuta 20, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

jö jö jö mist uneksit skidinä oliko sillon jo mieles ryhtyy räppäriks mist räppärist pidit jos ees räppii dikkasit

keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

toivottavasti pääset sinnen eduskuntaan.sä puhut aina asiaa sun biiseissäkin.mä en tajuu miks kaikki ruikuttaa että steen on isomies joka kitisee ku pikkukakarat,ei pidä paikkansa! steen puhuu asiaa ja PISTE.

tiistaina, maaliskuuta 31, 2009 

Lähetä kommentti

« Takaisin tekstit-osioon

Powered by Blogger