Tekstit

Palautan sotilaspassini tänään

Ilkka Kanerva jäi kiinni tekstivestittelystä Johanna Tukiaisen kanssa, Matti Vanhanen toi Emma-Gaalaan uuden naisystävänsä ja Tanja Karpela/Saarela/mikälie ei eroakaan miehestään. Nämä ovat olleet lööppien täyttävät uutiset kuluvalla viikolla.
Kanervan toimia on tarkkailtu suurennuslasin kanssa ja vanhaa lokaa kaivetaan esiin. Lehdistö kysyy, säilyykö ulkoministerin uskottavuus enää tämän jälkeen.

Kuitenkin ulkoministeri Kanerva allekirjoitti sopimuksen suomen liittämisestä NATOn NFR-joukkoihin. Lööppejä ei revitty. Yle tosin uutisoi asiasta.

Kaiken tän tissi/pornotähti/salarakaskohun alla me liityttiin NATON nopean toiminnan joukkoihin. Mun mielestä asiasta olisi voitu edes tiedottaa kunnolla. Vastalauseita ei paljoa kuulu. Presidentti Halonen sentään kommentoi asiaa.

Onko tässä suomen valtamedian painopisteet? Onko Ministerien naisasiat helvetti vieköön tärkeämpiä kuin suomen maanpuolustuksen lähitulevaisuus? Monta miljoonaa lehteä myytiin täysin yhdentekevillä asioilla ja monta lehteä edes julkaisi koko uutista? Hä?
Itse valtamedian edustajana pyrin tekemään ohjelman maanantaina. Hidas kun olen, kuulin tästä koko hässäkästä vasta eilen. Olen tainnut olla todella sokea, koska uutinen ei aiemmin eteeni tullut, vaikka aihe kiinnostaa minua kovasti.

Mikäli ihmiset ovat yhtät tietämättömiä asiasta kuin minä, ei ole ihme että mekkalaa ei ole noussut. Nyt on helvetin turhautunut olo.

No, joka tapauksessa se on tehty. Suomi on yhä sidotumpi NATOon. Kun pääsen töistä, menen suoraan Santahaminaan ja luovutan siellä vastuuhenkilölle sotilaspassini ja sanoudun irti maanpuolustusvelvollisuudestani.

Kommentit (31 kpl)

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Mitäs siellä Santahaminassa sanottiin?

perjantaina, maaliskuuta 14, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

No et tosiaan ole ainoa joka on ihmetellyt tätä peittelyä. En tiedä onko asia oikeasti näin vai tuntuuko vain että kansaa kiinnostaa paljon enemmän se, että minkälaisia tekstareita Ilkka Kanerva lähettää kuin se että Suomea viedään vauhdilla Natoon. Ite en oo palauttamassa sotilaspassiani, koska armeija/sivari ei ole tullut vielä kohdalle. Tämän tapauksen jälkeen ei ole kyllä vaikea valita kumpi on suuntana.

lauantaina, maaliskuuta 15, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Jep. Median alhainen asema on huolestuttanut minua jo pitkään. Musta tuli tällä viikolla totaalikieltäytyjä. Kiitos Suomen valtio!

lauantaina, maaliskuuta 15, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Ei jumaliste. Miten ihmeessä tällanen asia vaan jää huomiotta?

lauantaina, maaliskuuta 15, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

"menen suoraan Santahaminaan ja luovutan siellä vastuuhenkilölle sotilaspassini ja sanoudun irti maanpuolustusvelvollisuudestani." Se on oikee asenne.

lauantaina, maaliskuuta 15, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

aika naurettavaa touhua todellakin.

lauantaina, maaliskuuta 15, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Itselle passin palautus ei ole Sivarina tarpeen, mutta aplodeja kansalaisrohkeudesta.

lauantaina, maaliskuuta 15, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

LAMPAAT MENEE SINNE MINNE KÄSKETÄÄN.

lauantaina, maaliskuuta 15, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

en itsekään saanut tietää kun vasta nyt tästä tekstistä..

taidanpa muuttaa ulkomaille.

sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

ja kansalta ei tietenkään kysytty, taas jotkut paskantärkeät poliitikot pääsevät tekemään päätöksiä jotka eivät loppujenlopuksi edes koske heitä ( ellemme sitten lähetä vaikka sitä Kanervaa kentälle).

Hyvä että otit asian puheeksi, etenkin puheenvuorosi B-studiossa oli loistava.

maanantaina, maaliskuuta 17, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

olin kuukauden ulkomailla ja siellä näin melkein päivittiäin iltalehden se oli oikeastaan ainut keino seurata suomen tapahtumia.. takaisin tullessani kyselin mitä täällä oli tapahtunut ja vastaus kuului " ei mitään " kerroin lukeneeni iltalehdestä vain kanervan kohua ja vanhasen oikeuden käyntiä ja oletin ettei mitään erikosta olekaan tapahtunut.. JA NYT TÄMÄ!? NATO?! ei olis pitäny tulla takas.

tiistaina, maaliskuuta 18, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

"ja kansalta ei tietenkään kysytty, taas jotkut paskantärkeät poliitikot pääsevät tekemään päätöksiä jotka eivät loppujenlopuksi edes koske heitä ( ellemme sitten lähetä vaikka sitä Kanervaa kentälle)."

On se suhteellisen helppo päättää mihin muut lähtee sotimaan, varsinkin kun itse ei tarvitse vaivautu tekemään muuta kuin laittaa nimi alle sopimuksiin. Eipä taida olla kovin moni kansanedustaja lähdössä NRF-joukkojen mukana Afganistaniin tai Kosovoon. Siitä taitas saada tosi-tv ohjelman "Sotamies Kanerva" Ohjelmassa seurattas kuinka Ilkka lähettää tekstiviestejä rynkky kädessä. Taidan laittaa maikkarille vinkkiä.

tiistaina, maaliskuuta 18, 2008 

lähettäjä: Blogger Ninariina

Uutinen tuli minullekin kuin yllätysisku vasten kasvoja. Turha sitä valtamediaa on näemmä seurata, kun ei kuitenkaan pysy tärkeistä asioista perillä.

torstaina, maaliskuuta 20, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Stenkka olet kadehdin sua miten hyvin osaa kertoa biiseissäsi ongelmista... :) vastaisitko mulle? (pynski93@luukku.com

tiistaina, huhtikuuta 01, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

ajatukset yritetää pitää poissa tärkeist asioist telkkarin avulla. harhaan johdatust kohu uutisten paisuttella...

tiistaina, huhtikuuta 08, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Onneks en viihtynyt armeijassa kuin viisi viikkoa, musta piti tulla kunnon sotilas.Mitä paskaa!!!onneks heräsin.

torstaina, huhtikuuta 10, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Hyvä Steen! En ole ennen kuullut teistä, mutta upeaa että joku uskaltaa tuoda asiat ylös tästä New world orderista. Prkleen poliitikot eivät uskalla arvostella syyskuun 11 päivän juttuja koska ovat itsekin mukana tuossa paskassa! Äänestän puolestasi ensi vuonna kun tulen äänestysoikeutetuksi. Ja levitetään sanaa! Kun aika tulee niin suomi täytyy saada irti EU:sta..

sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

sanon vaan sen et mitä ihmettä ku ei stenkka tee uutta biittiä luulen et aika moni poistais mukaan lukien mä uuden levyn mis ois kovaa biittii

lauantaina, huhtikuuta 26, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Voisko Stenkka lähteä kunnallisvaaleihin ehdokkaaksi? Meidän perhesstä tulis ääniä kahdelta sukupolvelta. Siinähän sitä oliskin sit jo neljä ääntä koossa :)

perjantaina, kesäkuuta 20, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

palautitko kuitenkaan? itse vajaan vuoden päästä armeijaan menossa,, on kyllä kans kumma iteki kuulen ekaa kertaa tästä nato jutusta vasta täältä..

tiistaina, heinäkuuta 22, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

kyllä minä ainakin asiasta olin täysin tietoinen. en näes kiinnittänyt kaikkea huomiotani kyseiseen kanerva kohuun tai muuhun vastaavaan siitä yksinkertaisesta syystä että se ei kiinnostanut. mutta ilmeisesti joitakuita kiinnosti paljonkin jos on todella on jäänyt autuaan tietämättömäksi NATO-touhuista. ei taida kovin moni kirjoittajista lukea lehdistä muuta kuin lööpit..? kannattaa myös seurata tv-uutisia. ihan vinkkinä vaan..
saanen lisätä myös että nykypäivänä NATO on ennemminkin puolustusjärjestö kuin sotilasliitto. en ole mitenkään NATO myönteinen mutta en voi ymmärtää miksi ihmiset eivät ota asioista selvää vaan pitävät tiukasti kiinni mielikuvastaan jossa NATO näetään täysin turhana, sotahullujen jermujen ja muiden sekopäiden liittoutumana jolla ei ole muuta tekemistä kuin tappaa, lietsoa väkivaltaa ja synnyttää kaaosta?
kiitos.

torstaina, heinäkuuta 24, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Ei saatana! Mul on kyl monta vuotta vielä sivari/armeija valintaan mut nyt ainaki varmistu et käännyn tonne vasemmalle! ::__::

tiistaina, heinäkuuta 29, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

"Kansojemme suurmiehet vietäs bagdadiin, ase olalla ja täky päällä asemiin! Alkas mieli himaan olla huutava, saattas asenne sotaa kohtaan pian jo muuttua" - sanottiin jossain biisissä, jota en nyt muista. Asiallinen viisu totta vieköön. Ite kuulin tästä vasta nyt, kun Stenkan sivuille eksyin. Itse ei tarvi sotilaspassia luovuttaa, kun en ole armeijassa vielä käynyt. Steen, nostetaa hattuu.

lauantaina, syyskuuta 06, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Pjerkeles menen armeijaan jos menen,niin vaan siitä ilosta että saan polttaa sen passin! on se kiva kun parin vuoden päästä saa valita sivarin,armeijan tai vankilan<3

perjantaina, lokakuuta 10, 2008 

lähettäjä: Blogger Stadin Korppi

Pääsitkö miinaharavaks?
------------------------->politik
Kusetusta kaikki tyynni!
Selkärankaa ja kovaa ääntä kaivataan.
Ääni on, selkäranka hukassa...
-------------------------
Työvoimatoimiston palvelukeskus on
Kyykytyskoneisto!
------------------------->reklam
Tää piti pistää vaaliosastolle, mut se ei toimi...
------------------------->reklam asia<--------------------
Heikkojen puolella sortajia vastaan, voisin uskoa jopa. Paljonkin olisi annettava, jos mahdollisuuden saisi. Kansan kuuluu tietää epäkohdista, jotteivät muut joutuisi samoja paskoja läpikäymään.
Tulen tutkimaan ja ruotimaan vallankäytön väkivaltavälineitä kriittisesti nokkien epäkohtia erityisen tarmokkaasti. Kansalle oikeus olla pelkäämättä haalareita! [(Osittainen kopiointi kielletty!!!)]
//
eof

tiistaina, lokakuuta 21, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Siinä on Asenetta isolla A:lla ite viihdyin armeijassa viisiviikkoa ja en todellakaan kadu että lähdin menemään eikun sivaria kohti-->

keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Taidat lämpimiksesi lätistä.

lauantaina, joulukuuta 13, 2008 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Typerää muutekin koko nato touhu. Sekä EU:hun ajettu totalitärismi, operaattorit pakotettu massavalvonnan toteuttamiseen. "epäilyttäville tapauksille" - Nakkivarkaita jahdataan tiedotusvälineissä, isot herrat saa rötöstellä miljooninensa rauhassa, kun lahjoo tai käyttää valtaansa tai piilottaa sveitsiin verottajalta. Siitä huolimatta kouluammuskelijoita ei saada kuriin, saa tehdä mitä huvittaa isoveli vetää donitsia, katsoo vierestä ja miettii pitäisiköhän tilata pitsaa lähipitseriasta ennenkuin se menee kiinni. Eläkeikää ollaan nostamassa 65 ikävuoteen 2025 mennessä "hyvinvointi ohjelman avulla". -Ei ole montaa vuotta sen eläköitymisajan jälkeen, kun potkaisee tyhjää. -Rikkaiden veronkevennykset revitään duunarin selkänahasta jokatapauksessa, eteenkin raskaan työn raatajilla tämä tulee olemaan vaikeaa ja siksi vapaaehtoinen eläkesäästäminen tulee melkein pakollikseksi Suomessakin, koska ei kansaneläkkeellä pärjää. Indeksikorotukset on ihan yksi hailee.

perjantaina, maaliskuuta 13, 2009 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Sivariin tai vankilaan sen näkee sitten kun tulee aika... tai jos nyt armeejaan vahingossa menisi eiköhän siellä putkaan joutuisi/tekemään kaikkea paskaa... ylemmille vittuilusta yms.

perjantaina, toukokuuta 22, 2009 

lähettäjä: Blogger A. A.

Perseen nuolijoita ja jees-miehiä Steenillä näköjään piisaa. Jos se olis tavallinen Seppo, vaikka Taalasmaan tyyliin ketä kiinnostaisi passin palautus.Onkohan yhdellläkään oikeaa omaa mielipidettä..?
Anyway Sori Steeni, paska säkä.

Ihan ok jos mennään vaikka täysin NATOON. Mulle ainakin on selvää et loppu tulee, ei länsi enää kauaa vittuile ja riistä. Kristityt&juutalaiset ja islam pitää apocalypsesta huolen. Lukekaa raamattua edes yleis-sivistykseksi.

Meitsii alkaa vasta nappaa armeija nyt 25 ikäisenä. Jos kävis läpi vois vaikka "PÄÄSEE HAISTAMAAN AAVIKON KUUMAA ILMAA..."

tiistaina, lokakuuta 27, 2009 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

itte olen käynyt vuoden ittiä mut en sen takii et saisin sotia naton alaisuudessa. suomen takia voin mut en naton.

keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009 

Lähetä kommentti

« Takaisin tekstit-osioon

Powered by Blogger