Tekstit

Murusia aivokalvolta

Terve taas pitkästä aikaa. Heti alkuun syy blogihiljaisuudelle:

Vittu mä vihaan nykyään Facebookia, blogeja ja Twitterin kaltaisia tekstiviestityhjäpää "söin äsken lohta" -tyyppistä paskaa. Jee. Missä on ihmisten sisäinen kriitikko? No okei, toi on mun kysymänä ihan helvetin tyhmä lause, mutta tajusitte pointin.

Kuka kertoisi näppisnarkkarille, ettei määrä nyt vaan vittu korvaa laatua? Mitä mä kostun siitä, jos joku on käynyt kävelyllä oman ihanan pikkuhöpöppöpönassuvauvan kanssa ja näki lokin? Vittu se lapsi ei kiinnosta ketään muuta kuin omaa äitiä ja kukaan ei halua lukea mitään tapahtumien rekisteröimistä, jollei tapahdu jotain poikkeuksellista.

Ai miksi mä nyt tästä valitan? Aidosti hyvät jutut hukkuvat massiivisen paskamäärän alle, enkä mä jaksais duunipäivän jälkeen alkaa kaivelemaan ihan hiessä tekstiä joltain mua fiksummalta. Jokaisen blogi/Twitter/jne paskajulkaisukanavan teksti ei tarvitse olla rakettitiedettä, mutta yrittäisitte edes. Suomenkielisen blogin tasosta kertoo se, että olen turvautunut lukemaan Johanna Tukiaisen blogia Hymyn sivuilla. Hei kamoon. Johanna tukiainen on idari, mutta se hoiti ulkoministerin kortistoon. Missä teidän saavutukset ovat, vitun pissaliisat?

Tai sitten nää hevonvitun maahanmuuttokriittiset keskustelut, missä joku talonmies on yhtäkkiä päättänyt ryhtyä poliittiseksi neuvonantajaksi. Niinkuin vuosikymmeniä kyseistä työtä tehnyt ei millään tietäisi paremmin?

Joo me tajuttiin: On lama ja jengiä vituttaa. Täydellinen logiikan puute pistää ihmiset KOHDISTAMAAN VIHANSA TÄYSIN VÄÄRÄÄN SUUNTAAN; jos suomen talous kusee, luultavasti äänioikeudettomalla, kielitaidottomalla mamulla ei ole ollut näppejään pelissä urpot. Syyllisten autoissa syyllinen istuu takapenkillä, eikä kuljettaja ole poliisi.

Siinä teille tilastoa, pellet. Miksi se Halla-Ahon lanseeraama maahanmuuttokriitikko ei näytä tilastoja siitä ihan vitun häviävän pienestä siivusta verorahoja, mikä oikeasti kuluu niiden SUKELLUSPUKUJEN HYYSÄÄMISEEN? Siksi, ettei sillä ole oikeasti mitään merkitystä, se on kärpäsen paska valtion budjetissa. Se ei ole MITÄÄN. On kuitenkin kätevää, että matalamieliset urpot hakkaavat taatelintallaajaa, eikä nyt vaikka sitä jätkää, joka vielä toistaiseksi istuu pääministerin pallilla. Harmi.

Tässä nyt se kaava, jota voidaan luupata:

Länsimainen teollisuus = Maksimaalinen voitto mahdollisimman pienellä panostuksella -> Sweatshopit -> länsimainen teollisuus tarvitsee uusia markkina-alueita -> Pommitetaan joku lähi-idän (lisää tähän nimi) mesta paskaksi ja pystytetään sinne kokiksen tehdas/öljyputki -> prosessissa syntyy pakolaisia -> me hakataan niitä kadulla, kun ne vie meidän rahat.

Toista tarvittaessa.

Oho. Nyt lipsahti. Eli koko idis tässä nyt oli se, että MIAMISSA on vitusti siistimpää, kuin siellä sun himassas. Mä oon tavannut monia very interesting ihmisiä täällä ja mallinhommat alkavat saada tuulta alleen. Myös yks Jorge miamista sanoi mun siskoa tosi hyvännäköiseksi.

Ei.

Mä olin kirjoittamassa lähinnä tulilla olevista projekteista, mutta olin taas turhan tohkeissani. Koska peli on jo näemmä menetetty, laitan tähän suppean listan:

- "Paskasheriffin paluu" on kohta loppuunmyyty, mutta silti tilattavissa.

- Kotisivut uudistuvat kesällä, jolloin ne ovat just teidän lomien aikaan alhaalla. Hyvä niin, ei kukaan oo kesällä netissä.

- Toinen (vielä nimetön)romaani on tekeillä ja toivottavasti lähtee toimitukseen kesällä, eli syssyllä pihalle.

- Timo Rautiaisen kanssa tehtävä yhteislevy pygähtää Timon oman levyn kiireiden takia. Toivottavasti saataisiin ensi kevääksi ulos. Korvaavaa aktiviteettia on luvassa. Siitä lisää myöhemmin.

- Pyhimyksen "Paranoid" -levyn tekeminen alkaa kesällä. Julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, ehkä loppuvuodesta tai alkuvuodesta -"11. Eli vuosi ennen maailmanloppua.

- Karma Musiikilta puskee uutta matskua aika tasaiseen, tsekatkaa vaikka nyt Bullen haastis:

http://www.rumba.fi/nousussa-52010-bulle-on-ita-vantaan-suunpieksaja-5679/

Muutenkin infoa löytyy osoitteesta http://www.karmamusiikki.net

Ja sit vielä kukkahattuosastoa: Tehdään Harvialan koulukodin junnujen kanssa räppiä:

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/03/koulukodissa_rapataan_paha_olo_pois_1527097.html

Ai niin: Söin tänään pizzaa ja nyt pienet päikkärit.

Kommentit (1 kpl)

lähettäjä: Blogger Antti

Terve vaan. Olen seuraillut teikäläisen uraa ihan sieltä alusta asti, kun pastesit sitä "Sinisiä rappuja ja punaisia hintalappuja"- biisiä siellä foorumilla joskus. Henkilökohtaisena mielipiteenä voin sanoa, että osa biiseistä on iskenyt kovaa ja loppuosa mennyt toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Esim. "Unionin sotilas" on yksi lemppareista, sanoit sen mitä itsekin olen funtsinut, Naton myötä sotilaspassi lentää notskiin.

Vedät ehkä vähän turhan suoran viivan maahanmuuttokriitikon ja taatelintallaajien hakkaajien kanssa. Jälkimmäiset ovat luultavasti aina myös ensinmainittuja, mutta ensinmainitut eivät aina jälkimmäisiä. Kaikki kritiikki, joka kohdistuu johonkin muuhun kuin systeemiin, poliitikkoihin, virkamiehiin ja niiden vikoihin, on sitä ihtiään.

Aika vesittynyttä jankkaamistahan tuo alkaa olla eikä jaksa oikein lukea enää keskusteluja jotka käydään vuodesta toiseen samoilla fraaseilla, eikä mikään liiku mihinkään suuntaan, kuin joiltain osin; Halla-aho käy jonkinlaista dialogia Husein Muhammedin kanssa ja Mäki-Ketelä koittaa puhaltaa demokratian hiilloksiin.

Nykyään kylläkin tulee enemmän luettua todellisuus.orgia kuin hommaforumia, siellä sentäs välillä esiintyy jotakin mielenkiintoista.

Sosiaalisesta mediasta täytyy olla samaa mieltä.

tiistaina, toukokuuta 25, 2010 

Lähetä kommentti

« Takaisin tekstit-osioon

Powered by Blogger