Tekstit

Aaaaaaah, taas saan tuntea ylemmyyttä

Joo. Mä jatkan edelliseen blogiini liittyvää sosiaalisen median demonisointia tällee turvallisesti puol vuotta jälkeenpäin. No menihän tässä kesä hienosti välissä. Paljon oikeaakin skeidaa on tapahtunut, mutta kuten 60-luvun Batmaneissa, jätän sen tekstin loppuun.

Kaikille on jo varmaan selvää, että tosi-tv on paskaa. Suurin osa meistä täysjärkisistä aikuisista katsoo sitä sarkasmilla, koska me ei enää osata erottaa sarkasmia oikeasta todellisuudesta. Jos tekee sarkasmin voimin 90% päivän duuneista, ei ole sarkastinen, vaan sarkasmin ja ironian kohde. There you go. Tämän kirjoitan tietenkin siksi, koska erehdyin katsomaan BB 2010 avausjakson. JUMALAUTA MITÄ SAASTAA.

Siis HOULD OON, KIIP TÖ ZEINZ! Multa on viety viimeinenkin harhakuva BB:n sosiaalisuutta kuvaavasta luonteesta/Orwellilaisesta yhteiskuntakokeilusta. Voihan tähän ladata kilsan listan sitä mitä se voisi olla, mutta vitut. Tätä se on:

[klisee]

Laita samaan tilaan seuraavat ihmiset:

- Horo
- Toinen horo, joka vihaa ekaa horoa, mutta muiden frendien puutteessa hengaa sen kanssa
- Luuseri (mies)
- Toinen luuseri, toista sama kuin horojen kanssa
- Edellisen vuoden voittajan rip-off
- Naispuolinen hörhö, ne on aina sitä comicrelieffii
- Pelimies
- Toinen pelimies, toista horot taas, jooko?
- Kulahtanut "rempseä" horo, joka kehuu suulaudellaan
- Tuplastandardikettutyttö
- Horo, joka jää piirin ulkopuolelle (eli DRAAMA.)
- Joku peruskaveri, jonka työkaverit huijasi mukaan
- Se, joka on just niinkuin sinä ja sen pitäis voittaa koko paska.

[/klisee]


JA TÄSSÄ NYT SITTEN JÄNNITETÄÄN, KUKA NÄISTÄ MAHTAVISTA TYYPEISTÄ VOITTAA? VOI VOI VOI KUN ON URHEILUJUHLAN TUNTUA SAATANA.

Oikeesti, eiks jengi käy enää baareissa? Onhan toi nyt jo nähty joka sukupolvessa sen sata kertaa. Ja sata kertaa sanottua, jos tollanen kiinnostaa, eiks kandeis tehdä jotain? Vaikka siellä baarissa sitten.

2010 on alleviivaavin esimerkki ihmisistä, jotka kerjäävät meiltä halveksuntaa. NO NYT SITÄ TULEE. Voiko enää tollasen muovinuken yläpuolella olla? Pakkohan sitä on perkele vihata. Se pohtii, pitäisikö kuppikokoa suurentaa yhdessä vai useammassa osassa? Sehän on saatana este uralle AMERIKASSA tai VEGASISSA VITTU.

Vuonna 2010 on ookoo olla lahjaton, tyhmä opportunisti, joka koittaa päästä niihin mystisiin lööppeihin hinnalla millä hyvänsä. Newsflash: Lööpit eivät kerro julkkiksista. Ne kertovat julkkiksista, joille ON TAPAHTUNUT VITUN HUONOSTI. Siksi ne tarvitsevat julkkiksia polttoaineeksi; pahoja asioita ei tapahdu tarpeeksi. Viikonloppunumerot kertovat sit niistä naispuolisten julkkisten saavutuksista, mut oikeesti. BB-tyypit ei koskaan pääse sinne. Ja usko pois, BB-julkkisten sekoilut tuovat vahingoniloisen kansan otsikoissa lovvoo.

JUMALAUTA, tässähän vaikuttaa jo uskonnolliselta fundikselta. Mut kuitenkin. Minkälainen ihminen uskoo olevansa seuraava Median Lottovoittaja, uusi Janina Frostell? Liian moni, liian pienillä kertoimilla. Nyt naiivisti:

Onko meillä televisiossa enää mitään, jota katsoa ylöspäin?

No nyt laantu raivo.

Loppuun kaupallista tiedotetta:

Toinen, vielä nimetön romaani edistyy olosuhteisiin nähden hyvin. Tullee ulos loppuvuodesta/alkuvuodesta -11.

Jussi Lammen kanssa tehtävä levy "Bensaahan ne pojat uli hakemaan" Ilmestyy loppuvuodesta. Myös ilmaislatauksena steen1.comissa.

Hyvää alkavaa syksyä.

-S

Powered by Blogger