Tekstit

Pikku G eduskuntaan?

No perkele.

Lehdistön mukaan rap-artisti Pikku G olisi asettumassa ehdolle vuoden 2007 eduskuntavaaleissa. Lehtikuvassa Gee hengaili pääministeri Matti Vanhasen (Kesk.) kanssa haastattelupöydän takana rennossa, mutta asiallisessa kauluspaidassa ja hiukset hienoille laineille laitettuna. Tony Halme -puffaus on siis jo alkanut. Muistini mukaan kansanedustaja Halme sairastui likinäköisyyteen juuri vaalien alla ja hankki silmälasit pystyäkseen lukemaan kädessään ollutta Suomen lakikirjaa. Tämä ei juurikaan yllätä minua.

Myöskään minua ei hämmästytä Matti Vanhasen kanssa hengailu, onhan hänen perheensä ollut tuttu näky Geen keikoilla. Kaipa Vanhasen jälkikasvu haluaa nuorekkaampaa otetta maamme hallitukseen. Tai ehkä Vanhanen (aika natsahtava kaveri muuten) kokee saavansa omaa ääntään kuuluviin nuoren teinitähden äänihuulien kautta?

Myöskään minua ei hämmästytä Nelosen esille tuoma Pikku G:n valmius puhua nuorten puolesta.... mm. 'Valta lapsille' -raitakin taisi olla rap-artisti Skandaalin sanoittama. Jos joku on lyönyt sanat eteen musiikissa, miksei myös politiikassakin?

Olen saanut esimakua Pikku G:n politiikon taidoista mm. hänen vastauksestaan graffitikysymyksessä: Kuules Gee. Siksi niitä rumia töhryjä tehdään hienojen väriburnereiden sijaan, että Stadin budjetti töhryjen vastaisessa taistelussa on vuosittain n. 1.3 miljoonaa euroa. Sillä saa paljon vartijoita kuumottamaan laitonta taiteilijaa.

Nopeat töhryt lienevät ainoa suht turvallinen laiton vaihtoehto itsensä ilmaisemiseen meidän yhteisillä rahoillamme rahoitettuihin kohteisiin saatana. Mutta ei tämäkään minua juurikaan ihmetytä.

Sen sijaan mua ihmetyttää, mitä helvettiä tässä v¤&%n pikkuAmerikassa oikein tapahtuu?? Mun käsittääksen poliitikolla pitäisi olla edes alkeellinen käsitys valtiotieteistä wrestling-uran tai lukion päästötodistuksen sijasta!!! AAAAAAAAa!!½!

Ei vaan voi käsittää. En mä osaa näitä kaikenmaailman ViiviAvellaneita syyttää, me typerät rivikansalaisethan niitä äänestetään.

Kansa saa sellaisen hallitsijan minkä se ansaitsee.





Ps. Nyt toivottavasti etusivu päivittyy nyt nopeammin, kun voin duunaa nää jutut suoraan himasta.

Hyvät syksyt

Kommentit (27 kpl)

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Samaa verkoston kautta huipulle kaavaa on nähty ennenkin..

Tai tässä tapauksessa paremminkin pelinappulan selusta pääsee esille. Niin vanhanen, markkinabisnes kuin myös keskustan kannatus.. i guess

tiistaina, elokuuta 30, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Herra maailmanturhinräppäri tajusi menettävänsä suosiotaan kun suora lähetys myi vain pienen osan siitä mitä debyytti, joten päätti hän kokeilla uutta rahasampoa. nyt kun on famea niin eikun valtion palkkalistoille.

keskiviikkona, elokuuta 31, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Hakeekohan Henkka eduskuntaan artistinimellään?:)

Tekis mieli läpsii jotakuta.

keskiviikkona, elokuuta 31, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Saahan sitä eduskuntaan hakea, mutta eriasia onneksi pääseekö. Pikku G tulee saamaan muutaman protestiäänen ja ehkä äidiltään yhden. Ongelma piilee siinä ettei Pikku Geellä tiedettävästi ole yhtään fania joka omistaisi äänioikeuden.

keskiviikkona, elokuuta 31, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Toi on muuten hyvä pointti että eipä pikku gee voi hirveen montaa ääntä saada ainakaan faneiltaan. Veikkaan 26 ääntä. Riippuu suvun koosta tietenki.

keskiviikkona, elokuuta 31, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Joo ei G voi saada paljon ääniä sen fanitkin on yleensä alle-18.v. G:n Kommentti: "Keskusta on aina ajanut nuorien asioita" JA PASKAT, Saatanan nurmijärveläis-apina.

keskiviikkona, elokuuta 31, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

hyvä wrestling/lukio vertaus, mut pikku-gay:llä ei oo lukion päästötodistusta.

torstaina, syyskuuta 01, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

On tässä taas loistava tapa herättää sitä "tarvittavaa" julkisuutta..Onneks sitä ei sentää ota tosissaan muut, ku 11 vee tytöt. Ei että olis tehny mieli takoo näyttö paskaks ku luki ton!

torstaina, syyskuuta 01, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Voi jumalauta. Nyt levii pää.
Ei tommoset saatanan äpärät voi tosissaan yrittää eduskuntaan. Ei vittuuuuuuuu..... :|

lauantaina, syyskuuta 03, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Onko yksittäisellä mielipiteellä oikeasti merkitystä demokratiassa? Esim. Amerikan vaaleissa, silloin kun Bush valittiin, tuloksen tuntui ratkaisseen se kummalla oli suurempi mainostus budjetti ja enemmän vaikutusvaltaisia tukijoita.

Entä sitten, jos joku yksittäinen poliittisesti valveutunut äänestäjä on jotain mieltä, kun television kautta manipuloidut massat "päättävät" kenet valitaan.

Pelottavaa tästä tekee se, etten osaa heti sanoa millä tämä nykyinen "kuka hymyilee kaikkein leveästi mediassa" systeemi voitaisiin korvata. En minä mitään diktatuuriakaan tai poliittista eliittiäkään tue.

Vähän asiaan kuulumaton kommentti mutta silti oli pakko käydä avautumassa...

sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Alkaa vaikuttaa angstiselta itkulta tuo Pikku G:n vastustaminen. Hyvää suuntaa näyttää politiikalle, jos saa juuri äänioikeuden saaneita eduskuntaan. Nykyään nuorin on se joku 27v viherkummajainen. Itse olen 20+ eikä siellä kukaan tunnu ehkä JJJ Kasvia lukuunottamatta paljon oman sukupolveni asioita käsittelevän. Ja tosiaan kansanedustajan ei tarvitse olla maisteri edustaakseen kansaa. Varsinkin viimeaikaista tekijänoikeuslakijuttua seuranneena voisi olettaa, että Pg osaa todnäk jäsentää ajatuksensa paremmin kuin yli 50-vuotiaat, jotka ovat agendojensa kanssa 13-vuotiaan tasolla ja möläyttelevät kaikkea typerää asioista tietämättä ja huoraavat mediayhtiöille (osa ehkä sitä ymmärtämättä).

Luulisi varsinkin Steeniä koskettavan levyteollisuuden lobbaamat täysin absurdit lakimuutokset (joita varmasti tulee lisää), jotka vahingoittavat kuluttajien ja sitä kautta artistien (vähemmän ihmisiä kuulee musiikkiasi ja vähentyneenä myyntinä, jos olet rahapussistasi huolissasi) oikeuksia.

Ihmeen katkeralta tuntuvaa tilitystä 'suosion menettämisen takia se vaan sinne hakee' ja päälle vielä musiikin mollausta. Kypsää. Epäilen, että sillä on enemmän munaa eduskunnassa kuin tuollaisilla blogi/foorumi-itkijöillä, jotka toistavat toisiaan kuorossa. Noin nuorelta vaatii paljon uskallusta osallistua. Voitte itse mennä ehdolle tai edes äänestäkää (ihan ketä haluatte), jos haluatte vaikuttaa.

Musiikkimakuun tms. liittyvät kommentit voi jättää postaamatta, koska en tiedä Steen1:ltä yhtään biisiä nimeltä ja Pikku G:ltäkin vain "me ollaan nuoriso" tjsp. Tulin tänne sattumalta linkin kautta.

http://www.effi.org/tekijanoikeus/laki/tekijanoikeus-faq.html

perjantaina, syyskuuta 09, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Palatakseni ensin tohon Bushin valintaan. Bushan ei siis vaaleja voittanut vaan Gore. Al parka pakotettiin olemaan asiasta turpa kiinni, että saatais hyökkäys Irakiin aikaseks (Gore vastusti sitä) No nyt on ainakin jenkeillä öljyä. Toi G:een eduskunta juttu menee tietty läpi, ei siinä mitään ihmeellistä ole. Sitten se alkaa paasaamaan jotain ihan paskaa aivopesupropagandaa eduskunnassa ja yrittää vedota nuoriin. Ei sen ääniä varmaan edes lasketa, vapaamuurari/illuminati paska ei tarvitse enemmistön hyväksyntää. Pääasia että saadaan joku taas sortamaan.

sunnuntaina, syyskuuta 11, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Tässä se taas nähdään, miten käyttäytyvät ihmiset, jotka haluavat julkisuutta kaikella mahdollisella tavalla.
"Hei oon PikkuG, kaisätiiät? Se räppärihomoäpärä. Ja kun sä et osta mun levyä, mä alan kaveeraamaan Vanhasen kanssa. Ja selitän ties mitä skeidaa, et menisin muka eduskuntaan ajamaan nuorten asioita. No, ainakin omia asioitani. Olen tyhmä ja vähä-älyinen, enkä tiedä edes, miksei hienoja graffitteja näy nykyään missään. Olen vain Royal Familyn pikkuäpärä. Eli siis: jos oot alle 13v, eikä karvat kasva, sekä onnistut ylipuhumaan äitiliinis, niin ÄÄNESTÄ MUA! Tai edes parasta ystävääni Matti Vanhasta. Kunhan Keskustaa."

Voin jo kuvitella, että hänen "vaalipuheensa" on joku tuon tapainen sitten vuonna kakskytviis. (lue: -07)

Luoja paratkoon. Mihin tää maailma matkustaa?

keskiviikkona, syyskuuta 14, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

"Mun käsittääksen poliitikolla pitäisi olla edes alkeellinen käsitys valtiotieteistä wrestling-uran tai lukion päästötodistuksen sijasta!!!"

Eikö olekaan aivan loistavaa että tavallista kansaa pääsee eduskuntaan edustamaan tavallisia ihmisiä. Niinhän sen pitäisikin mennä! Eikös ne juuri ole kaikkein kamalimpia ne valtiotieteitä osaavat korruptoituneet elitistit? Ja vieläpä nuorisokin nyt on kiinnostunut politiikasta.

keskiviikkona, syyskuuta 28, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

"Eikö olekaan aivan loistavaa että tavallista kansaa pääsee eduskuntaan edustamaan tavallisia ihmisiä. Niinhän sen pitäisikin mennä! Eikös ne juuri ole kaikkein kamalimpia ne valtiotieteitä osaavat korruptoituneet elitistit? Ja vieläpä nuorisokin nyt on kiinnostunut politiikasta. "

tavalliset ihmiset in your ass. Pikku g menee sinne vain että pysyy julkisuudessa ja että voi niitä 11-vuotiaita "iHQTEINX"ejä manipuloida "järkevästi" phah. wi khyl miusta ansaitse mitää paikkaa missään eduskunnassa.että repikää siitä.

keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Jotenkin aika ahdasmieliseltä vaikuttaa tuo Pikku G:n mollaus. Periaate ainakin on hyvä; nuoria tarvitaan politiikassa. Eivät ne +60-vuotiaat papat ja mummot aja nuorien oikeuksia tai tajua uusimpia tietoyhteiskunnan asioita. Pikku G ei varmasti ole kaikkein huonoin vaihtoehto, vaikka tuo Vanhasen kanssa kaveeraus ainakin minulle aiheuttaa hilsettä. Olisi mielummin lähtenyt kokonaan itse, ja liittyisi edes jonkin puolueen nuorisojärjestöön (esim. keskustanuoret).

perjantaina, lokakuuta 21, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Totuus on se,että kuinka jonkun naurettavan possen suojatti osaa kertoa mitään esim.nuorten huumeiden käytöstä tai sen estämisestä,tai huoraamisesta vittu 16 vuotiaana sörkän kaduilla?mä voisin kertoa sillekin pennulle tarinoita elävästä vitun elämästä.tervetuloa espooseen,siellä ei ole kukaan vittu turvassa keltään.
stenkka ottaa kantaa,tietää asioita.
suomen hallitus vois vittu katsoa kansaansa silmiin tehdessään näitä vitun päätöksiä.

sunnuntaina, lokakuuta 23, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

jos pikkugay pääsee eduskuntaan ni meikä muuttaa ainaki suomesta vittuun :) mun kohta 100-vuotias mummokin ois fiksumpi tekemään päätöksiä ku pikkugay

lauantaina, lokakuuta 29, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Onkohan ylllämainitut kirjoittajat kateellisia, vai mistä johtuu moinen parkuminen?

Steen tekee omaa juttuaan, Pikku G omaa juttuaan. Antaa heidän tehdä. Minulla ei tuota ainakaan minkäänlaisia ongelmia, jos saataisiin edes vähän laskettua eduskunnan keski-ikää.

Mitä tulee Pikku G:een taitoihin, niin voin kertoa teille wnb UG "räppäreille" , että arvostan Pikku G:tä sen takia, että hän yrittää, hänellä on tahto tehdä juttuaan, oli tahdon päämääränä sitten raha tai mikä tahansa, niin hän sentään yrittää, eikä istu koneen ääressä itkemässä muiden tekemisistä.

Jonkuun täytyy vaikuttaa asioihin, astukaa itse ehdolle, jos teissä on edes sen verran munaa kuin Pikku G:llä. Kirjoituksesta saattaa tulla kuvitelma Pikku G:een ylistämisestä, mutta sitä tämä ei missään tapauksessa ole, vaan tämä on avautumista itkeviä ja pystymättömiä kansalaisia vastaan!
Äänestäkää ja vaikuttakaa kiitos!

torstaina, marraskuuta 10, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Johan siellä on Mikko Alatalot ja Tony Halmeet. Laitetaan sinne vielä pikku-G ja vaikka tää steen-1 niin on sitten kunnon sirkus pystyssä.

...ai juu ja Matti Nykänen ois kans yhtä vakuuttava.

maanantaina, marraskuuta 14, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Kumman monen Pikku G:n eduskuntaan menemisen vastustajan tekstistä löytyy myös selvää valmista asenteellisuutta koska se on "pikku gay" jne. Eduskunnassa on varmasti runsaasti paljon paskempia ihmisiä päättämään (tai äänestämään hallituksen esityksen mukaisesti eikä oman mielipiteen pohjalta...) kuin Henri Vähäkainu. Minua ärsyttää myös tuo Keskustan valitseminen paljon, mutta ei nyt ylitsepääsemättömästi.

lauantaina, marraskuuta 19, 2005 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

no aika säälittävää henkalta kyl on... paljon se suora lähetys levy myi? varmaan aika paljon vähemmän ku eka... oon kerran nähny sen pellen elävänä ja jos ens kerran nään niin kyl tutustutan nyrkkini sen naamaan :D oli sen verran leuhkan näkönen häiskä ku käveli vastaan.. no mut royal family on semmonen. masentaa tommonen pelleily tosissaan.. no toivotaan ettei pääse se apinapoika arkadianmäelle :D

ps. ja mua ei todellakaan kiinnostais päästä eduskuntaan ku ei siel saa mitään fiksuja juttuja aikaan... kuhan edustajat saa rahaa niin hyvin menee...

perjantaina, helmikuuta 10, 2006 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

eihän se gee sinne eduskuntaa huviksee mee...tottakai se on ajatellu omaa etuu ja sen "tulevaisuutta" et miten se sais isompana käärittyy massii. vastaus: Eduskunta
-----------------------------------
...................................
-----------------------------------

torstaina, helmikuuta 23, 2006 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Julkkispolitiikko-ilmiöhän on Isosta Amerikasta erittäinkin tuttu. Tietääkseni se on yksi harvoista Suomea tyhmemmistä kansoista, joka näkyy myös esim. Kalifornian kuvernöörissä Arska "GropenFrau" Schwarzeneggerissä. Ainoa tapa Arskalla poliittiseen menestykseen päästä on käsittääkseni vetää kahden vuorosanan päärooli jossain Hollywood-elokuvassa.
Hastalavista, sekä onnea menestykseen.


Tasan mitä tilaa, just sitä saa!

tiistaina, syyskuuta 05, 2006 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

ei vittu nyt meinas pää räjähtää ku tän luki! kaiken maailman pellejä sinnekkii on hakemassa vittu! tony halmel on sentää osa iha fiksuja mielipiteitä mutta joku saatanan pikku g! jos toi tulee pääseen eduskuntaan ni se todistaa jo miten tyhmää tää suomen kansa on!

lauantaina, lokakuuta 28, 2006 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

"Sen sijaan mua ihmetyttää, mitä helvettiä tässä v¤&%n pikkuAmerikassa oikein tapahtuu?? Mun käsittääksen poliitikolla pitäisi olla edes alkeellinen käsitys valtiotieteistä wrestling-uran tai lukion päästötodistuksen sijasta!!! AAAAAAAAa!!½!"

Jos poliitikolla pitää olla edes alkeellinen käsitys valtiotieteistä, niin miksi sitten sinä yritit pyrkiä eduskuntaan?

sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2007 

lähettäjä: Anonymous Anonyymi

Voin itse sanoa että Geen musiikki on mielestäni huonoa, ennen ihan hyvää, mutta nykyään hyvin teennäistä.

Mutta kertooko hänen musiikkinsa, onko hänestä eduskuntaan vai ei ?
Ja voitteko väittää että kaikki nyt eduskunnassa olevat olisivat parempia kuin Henri ? Nämä "pikku G on gay" ja "ei se oo tarpeeks fiksu" kommentit osoittavat vain että niiden kirjoittajat eivät itse ole kauhean fiksuja. Ja yrittäkää itse eduskuntaan ilman Vanhasen tai muun vastaavan henkilön apua, jollakin keinolla on mainostettava itseään, muuten pääsy on hyvin hyvin epätodennäköistä.

torstaina, lokakuuta 16, 2008 

Lähetä kommentti

« Takaisin tekstit-osioon

Powered by Blogger